Ciepły, wędzony pstrąg z Krynek z chutney z rabarbaru, twarożkiem koperkowym, masłem z czosnkiem niedźwiedzim oraz pajdą chleba
29 zł
Tatar ze świecy wołowej z kurkami, żółtkiem i majonezem borowikowym (160g)
26 zł
Tatar z polędwicy wołowej na zapieczonych ziemniakach pave z kurkami, majonezem lubczykowym i piklami
30 zł
Żurek na naszym zakwasie, wędzonych żeberkach z białą kiełbasą jałowcową i jajkiem
15 zł
Rosół na kurze i szpondrze wołowym z pierożkami z kurą zagrodową
15 zł
Chłodnik na naszym zakwasie buraczanym z nowalijkami i tołkanicą
18 zł
Sum ze szparagami, fasolką i bobem, zapieczonymi pod beszamelem z sokólskiego sera suszonego
42 zł
Steak z sezonowanego antrykotu z ziemniakami pave, szparagami z salsa verde z nowalijek oraz sosem demi glace
52 zł
Schabowy z kością smażony na smalcu wołowym z puree i ogórkiem małosolnym
30 zł
Podwędzana golonka z ziemniakiem pieczonym w soli, z zasmażaną kapustą na boczku, z chrzanem i musztardą
36 zł
Pielmieni z jagnięciną, czosnkiem niedźwiedzim, palonym masłem, kwaśną śmietaną i kapustą po podlasku
28 zł
Sałata z rostbefem, marynowaną dynią, rabarbarem, mixem sałat w sosie musztardowo - miodowym
28 zł
Sałata z piersią z kurczaka zagrodowego, z sałatą rzymską, grzanką z chałki oraz sosem cezar z sera korycińskiego
25 zł
Sałata z serem lazur, marynowaną dynią, rabarbarem, mixem sałat w sosie musztardowo - miodowym
25 zł
Sznycel cielęcy z frytkami i mizerią
16 zł
Leniwe z owocami i słodką śmietaną
14 zł
Rosół z laną kluską
10 zł
Ciasto czekoladowe z musem z rabarbaru
17 zł
Sernik z kozim twarogiem z miodem i lawendą
17 zł
Menu z gramaturami i wykazem alergenów są dostępne na życzenie
Ta strona korzysta z plików cookie. Korzystając z naszej strony internetowej, akceptujesz wszystkie pliki cookie zgodnie z naszą polityką plików cookie. Więcej informacji...