Osoba dorosła – 180 zł
(proszę wybrać jedną pozycję):
• Rosół królewski (kura, kaczka, pręga wołowa) z laną kluską,
• Żurek z białą kiełbasą i jajkiem,
• Krem z zielonych szparagów z grzanką czosnkową.
(proszę wybrać jedną pozycję):
• Konfitowana noga z kaczki, pave z ziemniaka, puree z zielonej cebulki, bukiet sałat z miodowym winegretem,
• Polędwiczka wieprzowa sous vide na karmelizowanych borowikach, puree rozmarynowe, sos demi glace,
• Pierś z kurczaka supreme, blanszowany baby szpinak, puree z białych warzyw, sos miodowo – czosnkowy,
(proszę wybrać jedną pozycję):
• Wolno pieczona karkówka w sosie pieczeniowym, karmelizowane warzywa, pieczone ziemniaki,
• Devolay z masłem i koperkiem, pieczone ziemniaki,
• Rolada z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami i mozzarellą, pieczone ziemniaki.
• Klasyczny tatar wołowy,
• Deska wędlin Ancypo i serów,
• Półmisek pasztetów z sosem żurawinowym,
• Mini burgerki z pastrami i kapustą chrzanową,
• Wrapy z grillowanym kurczakiem, świeżymi warzywami i serkiem philadelphia,
• Śledzik z karmelizowaną cebulą i chipsami z kapara,
• Mini tartaletki z twarożkiem, wędzonym łososiem i rzodkiewką,
• Mini crossanty wytrawne z rukolą, serem cheddar i szynką,
• Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem, grzankami i parmezanem,
• Sałatka z arbuzem, serem korycińskim, oliwkami, szpinakiem i sosem balsamicznym,
• rosół z laną kluską,
• panierowany filet z kurczaka, frytki, mizeria.
• Wariant wybranego menu.
soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy),
woda mineralna z cytryną i miętą,
kawa z ekspresu, herbata.
Ciasto klasyczne (200 g/osoba) + 23 zł/ osoba
Lub Dostarczenie własnego bufetu słodkiego.
W ramach umowy:
POKÓJ DO KARMIENIA: udostępniony na czas trwania uroczystości,
KĄCIK FOTO: kołyska, konsola, fotel, dekoracja kwiatowa,
DEKORACJA: stoły przyozdobione w żywe kwiaty i świece,
SALA: na wyłaczność.
Uwagi:
1. Realizujemy uroczystości dla minimum 12 osób pełnopłatnych.
2. Na Państwa życzenie jesteśmy w stanie przygotować dania z diety wegetariańskiej, wegańskiej, bezglutenowej.
3. Podczas przygotowywania dań korzystamy z sezonowych warzyw dlatego dopuszczamy drobne modyfikacje menu w zależności od dostępności surowca.
4. Przyjęcie może trwać maksymalnie do godziny 18.00. Uroczystości mające się zakończyć po tej godzinie wymagają osobnych ustaleń między stronami. Za godzinę zakończenia uznaje się godzinę umożliwienia rozpoczęcia obsłudze procesu sprzątania sali. Dodatkowa rozpoczęta godzina wiążę się z dopłatą 1000zł/ godzina.
5. Jeśli Organizator nie zapewnia oprawy kwiatowej (rekomendowana własna dekoracja) stołów przyozdobimy je w wersji podstawowej kwiatami i świecami w ramach realizacji zlecenia.
6. Ostateczna wersja menu oraz liczba uczestników uroczystości powinna być potwierdzona na 7 dni przed uroczystością.
7. Brak korkowego.