Na łamach branżowego magazynu „Szef kuchni” Łukasz Ancypo opowiadał o przyczynach i procesie zmiany charakteru naszego lokalu.
Polecamy lekturę!
Każdy, kto odwiedził przed laty Karczmę „Pod Sokołem” (a działamy już 20 lat), dziś powinien być miło zaskoczony. Z łatwością można dostrzec ogrom pracy, który włożyliśmy w jej metamorfozę – nie tyle od strony wizualnej, co kulinarnej.
Z biegiem czasu Karczma „Pod Sokołem” miała coraz mniej wspólnego z typową karczmą. Z tego powodu, aby nie wprowadzać w błąd naszych gości co do charakteru lokalu i menu, postanowiliśmy zmienić nazwę na bardziej adekwatną.
Od teraz działamy pod nowym szyldem - Restauracja „Pod Sokołem”.
Na tym nie koniec zmian. W tym roku poszerzyliśmy ofertę o pokoje noclegowe, które znajdują się na poddaszu naszego lokalu, a z myślą o gościach sali bankietowej stworzyliśmy strefę chillout w ogródku. W dalszym ciągu staramy się ulepszać, aby sprostać Państwa oczekiwaniom, dlatego będzie nam miło, jeżeli podzielicie się z nami swoimi sugestiami za pomocą formularza kontaktowego.
Cały artykuł jest dostępny tutaj
To wyjątkowe miejsce, w którym mogą Państwo poznać nas nieco bliżej. Publikujemy tu interesujące artykuły, fragmenty programów telewizyjnych oraz publikacji poświęconych naszej rodzinnej restauracji, a także opisujemy ważne wydarzenia z naszej działalności. Mamy powody do dumy! Miłej lektury :)