Nie byłoby to możliwe, gdyby nie wielki wysiłek naszej całej ekipy, którą w tym roku prowadzi nowy Szef Kuchni Sergej Liasota.
Sergej jako młody chłopak wyjechał z Litwy do Anglii, by tam rozwijać swoje umiejętności kulinarne w wielu świetnych restauracjach. Miłość zaprowadziła go do Warszawy, a tam pracował w takich kultowych restauracjach jak Flaming & Co., Zoni czy Mięsny. Ze Stolicy trafił do nas i ta nagroda jest w ogromnej mierze jego zasługą. Brawo!
Dziękujemy, że wciąż jesteście Państwo z nami i pomagacie nam przetrwać ten ciężki czas. Nie możemy się doczekać, żeby znów otworzyć przed Wami nasze drzwi!
To wyjątkowe miejsce, w którym mogą Państwo poznać nas nieco bliżej. Publikujemy tu interesujące artykuły, fragmenty programów telewizyjnych oraz publikacji poświęconych naszej rodzinnej restauracji, a także opisujemy ważne wydarzenia z naszej działalności. Mamy powody do dumy! Miłej lektury :)